LOGEEROPVANG / KORTDUREND VERBLIJF

Stichting Empower biedt begeleiding binnen groepen voor kortdurend verblijf en logeeropvang doordeweeks, in weekenden en tijdens vakantieperiodes. Locatie is het prikkelarme Empowerhuis in Zwolle.
MEER INFORMATIE

BEGELEID WONEN

Begeleid wonen bij Stichting Empower staat voor begeleiding in beschermde woonruimte voor jongeren en jongvolwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS) of ADHD. Dit gebeurt op een plek waar jongeren zich thuis voelen.
MEER INFORMATIE

AMBULANTE BEGELEIDING

Sommige jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) of ADHD hebben in het dagelijks leven wat meer ondersteuning nodig dan andere jongeren. Stichting Empower biedt o.a. individuele begeleiding aan jongeren met ASS of ADHD.
MEER INFORMATIE

TRAININGEN

Stichting Empower geeft trainingen aan jongeren, maar ook aan ouders, verzorgers en bedrijven. Weerbaarheidstrainingen gaan over kracht en zelfvertrouwen. Bewustwordingstrainingen zoals ABC zorgen voor meer begrip en zicht op autisme.

MEER INFORMATIE

SPORTGROEPEN

Stichting Empower vindt bewegen heel belangrijk. Het geeft energie en een goed gevoel! Ook zorgt beweging voor het kwijtraken van spanning of een teveel aan energie. We bieden sport op maat in onze sportgroepen: hardlopen, voetbal en fitness.
MEER INFORMATIE