Meerdere vacatures afstudeerstagiaire Bedrijfskunde
10 oktober 2018

Meerdere vacatures afstudeerstagiaire Bedrijfskunde

Aanleiding van de opdracht

In 2015 heeft de decentralisatie ( transitie) van de zorg plaats gevonden. Dit heeft vergaande gevolgen gehad voor de juridische-, economische- en bedrijfskundige processen binnen de zorg in het algemeen en daardoor ook voor Stichting Empower. De organisatie heeft haar secundaire bedrijfsprocessen dermate moeten inrichten zodat de organisatie kon anticiperen op de transitie. Empower wil zich de komende jaren blijven ontwikkelen zodat ze in staat is om de best mogelijke zorg te bieden aan haar cliënten.

Omschrijving van de opdrachten

De transformatie (transitie) van de zorg heeft een grote impact gehad op de secundaire bedrijfsprocessen van Empower. Het doel van het onderzoeken is het antwoord geven op één/meerdere van de volgende vraagstukken:

• Op welke manier kan Empower haar processen inrichten zodat de dienstverlening van de organisatie nog transparanter wordt t.o.v. haar stakeholders?
  • Hoe kan samenwerking over de volle breedte gerealiseerd worden met de stakeholders?
  • Hoe kan Empower haar organisatie het beste inrichten t.o.v. de vernieuwde bekostigingssystematiek?
  • Zijn er andere financieringsvormen waar Stichting Empower als zijnde een non profit organisatie beroep op kan doen?
  • Op welke wijze kunnen de huidge bedrijfsprocessen optimaal gebruik maken van andere financieringsvromen dan zogenaamd zorg geld?
  • Zijn de bestuurlijke processen van stichting Empower op de juiste wijze ingericht om daar gebruik van te kunnen maken?

Wat bieden Wij

• Uitdagende werkzaamheden in een innoverende werkomgeving
  • Een leerzame werkplek in een enthousiast team
  • Veel vrijheid voor schoolopdrachten en projecten
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen

• Je volgt op dit moment een Bedrijfskunde opleiding
  • Je hebt ervaring opgedaan in het werkveld m.b.t. voorgaande stages/studies
  • Je hebt basiskennis van bedrijfskundige ontwikkelingen en problematiek
  • Je hebt géén 9.00-17.00 mentaliteit
  • Je bent analytisch, pragmatisch en doelmatig
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt affiniteit met onze missie, visie en werkwijze
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs B

Persoons eigenschappen

• Zelfstandig
  • Actief
  • Verantwoordelijkheidsbewust
  • Initiatiefrijk

Omschrijving van de organisatie

Stichting Empower is een non-profit organisatie die kinderen en jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) begeleid. De begeleiding is erop gericht om kinderen en jongeren m.b.v. sport en een gezonde levensstijl verder te ontwikkelen. De visie van Stichting Empower is dat wanneer cliënten angsten hebben overwonnen en successen hebben ervaren, ze een positiever zelfbeeld ontwikkelen. Vanuit dat positieve zelfbeeld zijn ze makkelijker te coachen op vaardigheden die ze moeten ontwikkelen. Dat kunnen sociaal- en maatschappelijke competenties zijn maar dat kan ook op het gebied van weerbaarheid of zelfredzaamheid zijn. Stichting Empower integreert de presentietheorie van Prof. Dr. A.J. Baart in de begeleiding. De essentie van de presentietheorie, is het naast de cliënt staan, samen met de cliënt kijken en onderzoeken wat nodig is om te ontwikkelen. Waarbij uit wordt gegaan van het positieve.

Stichting Empower is gevestigd op verschillende locaties in de regio Zwolle. Er worden cliënten begeleid in begeleid woontrajecten en er is een ambulante tak binnen de organisatie. Ook het kortdurende verblijf met BSO, logeer,- weekend,- en vakantieopvang is een onderdeel van Stichting Empower. Daarnaast faciliteert Stichting Empower verschillende sporten zoals: voetbal, basketbal, fitness en hardlooptrainingen voor jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je C.V. en motivatiebrief naar onderstaande adres t.a.v. Tettie van der Graaf.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de vacature neem dan gerust contact met ons op!

Team Stichting Empower.

Algemene mail: info@stichtingempower.nl