Spring naar content

Welke sport past bij jou?

Bewegen voor een goed gevoel

Sporten is een belangrijk onderdeel binnen Stichting Empower. Want bewegen is belangrijk. Het geeft energie, een goed gevoel en zorgt voor het kwijtraken van spanning of een teveel aan energie. Sporten kan voor jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) lastig zijn. Hoe weet je welke sport je leuk vindt? Hoe plan en organiseer je dit? Hoe maak je contact met anderen? Een antwoord op deze vragen vind je door het zelf te ervaren.

Hardlopen

De loopgroep van Stichting Empower is in het leven geroepen om jou in beweging te krijgen! De loopgroep bestaat uit jongeren en begeleiders die gezamenlijk trainen en deelnemen aan de Zwolse loopevenementen.

Het doel? Angst overwinnen, succes ervaren en een positief zelfbeeld ontwikkelen. Van daaruit werken we enerzijds aan leerdoelen en aan de andere kant ook aan fit en gezond worden en blijven.

Voetbal

PEC Kicks ASS is een initiatief vanuit PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van PEC Zwolle en Stichting Empower. Samen verzorgen wij een wekelijkse voetbaltraining met als doel jou door te laten stromen naar de amateurclubs. De wekelijkse training vindt plaats op woensdag van 15.30-16.30 uur bij sportpark de Pelikaan in Zwolle.

Met het opzetten van een voetbalgroep voor jongeren met een ASS, in de leeftijd tussen 10 en 16 jaar oud, willen we jou laten ervaren hoe leuk voetballen en bewegen is. Je maakt contact met leeftijdgenoten en leert samenwerken volgens vaste afspraken. En het allerbelangrijkste; lekker voetballen met z’n allen. Wie wil er nou niet een panna maken bij de trainer!

Padel

De Padelgroep van Stichting Empower is in het leven geroepen om jongeren met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) in beweging te krijgen! De padelgroep bestaat uit jongeren en begeleiders die gezamenlijk en onder begeleiding trainen.

Het doel? Angst overwinnen, succes ervaren en een positief zelfbeeld ontwikkelen. Vanuit daar werken we enerzijds aan leerdoelen en aan de andere kant ook aan fit en gezond worden en blijven.

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op: