Spring naar content

Jij staat centraal

Thuiskomen bij Stichting Empower

Als je een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en/of ADHD hebt, verwerk je alles op een eigen en andere manier. Informatie, indrukken of ervaringen kunnen veel extremer binnenkomen, of je verwerkt het juist met minder gevoel. Soms wordt je niet goed begrepen, of begrijp jij andere mensen niet goed. Dat kan frustrerend zijn en een gevoel van eenzaamheid geven.

Wij zijn er voor je

Je kunt hierin vaak wat hulp of begeleiding bij gebruiken. Stichting Empower staat voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in individuele begeleiding aan jongeren met ASS, ADHD of welke een structuur verlenende omgeving nodig hebben.

Het doel van deze begeleiding is het stimuleren van jouw zelfredzaamheid en streven naar zelfstandigheid. Bij de begeleiding kijken we eerst naar wat je al kan, in plaats van wat je moeilijk vindt. Jij staat centraal!

En dankzij de opgebouwde vertrouwensband tussen jou en jouw begeleider ontstaat er een veilige sfeer. Een omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen op sociaal emotioneel gebied en op het gebied van praktische vaardigheden in het dagelijks leven.

We helpen je verder ontwikkelen.
Daarom bieden we: