Spring naar content

Welke training past bij jou?

Voor iedereen een training

De trainingen die Stichting Empower biedt hebben allemaal als doel om jou sterker en weerbaarder te maken. Elke training heeft een doel op zich. We bekijken samen welke training het beste bij jou past!

ABC

Het volgen van een AutismeBelevingCircuit vergroot de basiskennis met betrekking tot ASS en geeft meer inzicht in de communicatie met mensen met autisme. De trainer behandelt tijdens de workshop verschillende onderwerpen aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden. Het interactieve parcours bestaat uit een aantal oefeningen waarin de deelnemer letterlijk en figuurlijk beleeft wat er gebeurt bij vastlopen in acties of communicatie. Horen, zien, voelen, proeven is niet wat het lijkt. De deelnemer krijgt bij de oefeningen tips en handvatten, en leert om de gevoelswereld van mensen met ASS beter te begrijpen.

LEFF

LEFF (Lifestyle, Energy, Fun & Friends) is de Nederlandse versie van het uit Engeland overgenomen effectieve programma MEND (Mind, Exercise, Nutrition, Do it!). LEFF is voor kinderen van 7 tot en met 18 jaar met overgewicht of obesitas. Het is een gecombineerde leefstijlinterventie waarbij gezinnen in groepsverband aan de slag gaan met gezond eten en bewegen.

Geïnteresseerd?
Neem contact
met ons op: